История

„Техно Прес” ЕООД е създадена през 1999 г. От декември 1999 г. до ноември 2002 г. фирмата се намира в Асеновград в промишлена зона “Север”.  Днес осъществяваме дейността си в Пловдив на ул. ”Нестор Абаджиев” 57 (завод “Устрем”), където е позициониран търговският ни офис, а разполагаме и със собствена печатна и складова база в Асеновград.

Вече почти 20 години сме на полиграфическия пазар и се гордеем с факта, че услугите ни се ползват от водещите фирми в този бранш. “Техно Прес” ЕООД предлага стоки и услуги, напълно съобразени с тенденциите на търсенето и предлагането в пазарния сегмент. Прецизирането на дейността в бързи срокове, високото ниво на обслужване, добрата локация, както и гарантираното качество на използваните консумативи ни правят лидер в нишата на висококачествените полиграфически услуги.

Философия и цели

Ние ценим клиентите си и се стремим те винаги да са доволни. Работим единствено с качествени материали. Персоналът ни е висококвалифициран. Производствените ни мощности са с голям капацитет - имаме възможност да отпечатваме по 350 000 листа на денонощие и да работим едновременно върху 8 различни тиража. Държим на качеството и сме сертифицирани по ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015. Благодарение на всичко това перфектният краен резултат при изпълнение на поръчките и спазването на желаните срокове са гарантирани.

Филисофията ни е подчинена на принципа, че днешните решения определят утрешните резултати. Целта ни е чрез добре обмислени инвестиции в машини, инфраструктура и  човешки ресурси да сме винаги една стъпка пред останалите в бранша и да отговаряме адекватно на всички потребности на своите клиенти.